Λάτιν συγκρότημα "Cubanisimo band"

Οι “Cubanisimo band” είναι ένα συγκρότημα με μόλις τέσσερα άτομα (πιάνο, κρουστά, σαξόφωνο και φωνή) που  έχει πλούσιο ρεπερτόριο με αναφορά στους περισσότερους λατινο- αμερικάνικους ρυθμούς όπως salsa, merengue, bachata, cumbia, cha cha cha και κυρίως τις τελευταίες και πιο εμπορικές επιτυχίες γνωστών καλλιτεχνών που προκαλούν το κοινό για πολύ χορό. Μουσικοί με πολλές αξιόλογες συνεργασίες στο βιογραφικό τους, τόσο με Έλληνες, όσο και με ξένους καλλιτέχνες, αλλά και με πολλές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό (φεστιβάλ, εκδηλώσεις, parties).

Ιδρυτής του συγκροτήματος, ο percusionist Yussef Beato Viton, ο οποίος υπήρξε βασικό μέλος της μεγαλύτερης και σημαντικότερης salsa ορχήστρας στην Ελλάδα, την Latin All Stars del Palenque, με την οποία συνόδευσε κατά καιρούς μεγάλα ονόματα της λάτιν σκηνής της Αμερικής, σε συναυλίες τους στην Αθήνα. Παράλληλα έχει ηχογραφήσει σε δίσκους Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών (Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ζωής Τηγανούρια, Janet Kapuya κ.α).

Φωνή του συγκροτήματος η εκρηκτική Arlyn Gonzalez, η οποία θεωρείται χωρίς αμφιβολία η καλύτερη λατίνα τραγουδίστρια στην Ελλάδα. Οι συνεργασίες της με Άννα Βίσση, Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Αντώνη Ρέμο κ.ά το επιβεβαιώνουν απόλυτα.

πηγή : 
www.facebook.com/events/246250905470361/

2 σχόλια:

  1. pou mporoume na vroume plhrofories gia autous gia to an kanoun sunaulies se poleis gia na tous kalesoume??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalispera,eimai i ekproswpos tou sygkrotimatos.Steilte mou to tilefwno sas sto email mou: lacriollita@windowslive.com kai epikoinwnisw mazi sas!Euxaristw-Irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή