Στης 30/09/2012 τα "Calles de Cuba" στην Αθήνα


Τα "Calles de Cuba" που τα γνωρίσαμε από το "1ο Cuba Festival" κάνουν το γύρο της Ελλάδας. Επόμενος σταθμός η Αθήνα και συγκεκριμένα το ''Verve music cafe bar' (Σόλωνος 94, Αθήνα) την Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012,  . Το πάρτι αρχίζει μετά τις 19:30 και η είσοδος είναι δωρεάν. Εκεί θα είναι οι:



Ivan Lopez (χορευτής, χορογράφος, καθηγητής χορού)

Κουβανούς καθηγητής χορού και χορογράφους που ζει στην Ελλάδα όπου πρόκειται να μεταφέρει τις γνώσεις του στην γιορτή ως καλλιτεχνικός διευθυντής των Calles De Cuba και των χορευτικών δρώμενων που διεξήχθηκαν στο 1ο Cuba Festival.


Omar Cuesta
'Εχει γεννηθεί στη Havana της Cuba.

Από 12 χρονών ξεκίνησε το σχολείο εθνικών τεχνών, Escuela Nacional de Artes. Απο τα 18 του χρόνια ξεκίνησε να διοργανώνει διάφορα γκρουπ παραδοσιακά από χορούς κουβανέζικους όπως rumba, guaguanco και florcloricos, σε ξενοδοχεία και clubs, στο hotel Miramar, Kolih, Habana Libre, Ocidental Miramar και άλλα γνωστά ξενοδοχεία. Επίσης στα clubs Casa de la Far, El Mella, La Concha, La Tropical.

Dj Acebes
Στα Calles de Cuba ο dj Acebes μας μεταφέρει τις μουσικές του γνώσεις και εμπειρίες ως εμπνευστής και υπεύθυνος παραγωγής του Cuba Festival και Calles de Cuba καθώς και της συνεργάσίας του στην Ελλάδα, με το μεγαλύτερο κουβανέζικο μουσικό συγκρότημα στον πλανήτη τους θρυλικούς Buena Vista Social Club.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου